Op zoek naar Lier?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Lier
 
Lier Den Brand.
vzw Den Brand heeft sinds 2004 in Lier enkel een Dagcentrum en geen woongelegenheid. We organiseren hier uitstappen, activiteiten, koken samen en leren bij. Voor woongelegenheid kan je terecht in Mol of Herentals. Becquaertlaan 2 B2.12 2400 Mol Tel: 014/34.70.40 E-mail: info@denbrand.be.
Regio Antwerpen Contactpunt Lier Agentschap Integratie en Inburgering. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Je kan van 16 juli tot 10 augustus wel terecht in Turnhout en Mechelen. Raadpleeg de pagina van je contactpunt voor meer info over openingsuren en eventuele extra, lokale sluitingsdagen. xml version1.0" encodingUTF-8? Integratie-inburgering.be is een officiële website van de Vlaamse overheid.
Homepage Website Lier.
Als je in december een centrumbon koopt, krijg je er een geschenkdoosje én shoppingtas gratis! Magazine Shoppen in Lier. Hou je brievenbus in de gaten voor het nieuwe shopmagazine! Paradeplein 2 bus 1. T: 03 8000 300. Uit in Lier. Shoppen in Lier.
Lier Wikipedia.
De Lier, plaats in de provincie Zuid-Holland gemeente Westland. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Lier of met Lier in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Lier inzichtelijk te maken.
Campus Lier Lier Campussen Thomas More.
Studeer je in Antwerpen, Mechelen of op Campus De Nayer, dan krijg je een diploma van Thomas More Mechelen-Antwerpen vzw. Studeer je in Geel, Lier, Turnhout of Vorselaar, dan krijg je een diploma van Thomas More Kempen vzw. Een fiets huren?
Rondom Lier Rondom.
Lier.
Home Praktisch Locaties Lier. Paradeplein 2/B3 2500 Lier. Volgende personeelsleden werken op deze vestiging.: Kinderen en jongerenwerking. Evelien Luyckx, kinder en jeugdpsychiater. Eva Van Malderen klinisch psychologe, psychodynamische therapie reg.nr. Hans Swinnen klinisch psycholoog reg.nr. Liesbeth Van Den Eynde klinisch psychologe reg.nr.
Lier Het Nieuwsblad.
09/05/2018 Lier verspreidt verkeersberichten via Be-Alert. 09/05/2018 Supporters Lyra lopen niet warm voor mogelijke fusie met Lier. 09/05/2018 Walter Grootaers bij grootsten van de stad Lier ooit. 08/05/2018 Supporters treuren met rookbommen, Bengaals vuur en aandoenlijke gezangen om nakend einde.
Lier Gazet van Antwerpen.
Werkstraf voor aanranding van meisje in station Lier. Een 25-jarige man uit Lier is veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur voor de aanranding van een minderjarig meisje. In de zomer van 2017 kneep hij het slachtoffer in het station van Lier in de bill.
Log Lier Lier lier in in in beeld beeld. beeld. navigatie Nieuws menu. uit Lier persverslagen en alle nieuws uit Lier heet van de naald. Gewoon typisch LIER. Lier in Beeld body page.
Processie van het eerste licht krijgt nieuw elan. Fototentoonstelling Inside Out in Domus Silva. Komt Albert Heijn naar Lier? Huis van Oscar Vijfde verjaardag tentoonstelling. De Passage dagverzorgingscentrum. Eerste sociale huurwoningen in Ranst naderen afwerkingsfase. Stad Lier reikt cultuurprijzen 2012 uit.

Contacteer ons