Op zoek naar Borgerhout?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Borgerhout
 
Kras jeugdwerk Medewerkers Kras Borgerhout.
Medewerkers Kras Borgerhout. email verborgen; JavaScript is vereist. tijdelijke vervanging Nadia Alliet. email verborgen; JavaScript is vereist. email verborgen; JavaScript is vereist. email verborgen; JavaScript is vereist. Ella Van Weert. email verborgen; JavaScript is vereist. email verborgen; JavaScript is vereist.
N-VA Borgerhout.
Ook de andere bestuursfuncties van N-VA Borgerhout zijn ingevuld. Hans Gooris nieuwe voorzitter N-VA Borgerhout. Op vrijdag 4 maart verkozen de leden van N-VA Borgerhout een nieuwe bestuursploeg met Hans Gooris als nieuwe voorzitter en Bert Corluy als ondervoorzitter. Verslag colloquium Kringloopt u mee?
7x multicultureel Borgerhout in Antwerpen Expedia Reisinspiratie.
Van oudsher is de Antwerpse wijk Borgerhout een echte volskbuurt, tot er een jaar of dertig geleden een heleboel immigranten kwamen. Dat ging niet zonder slag of stoot en jarenlang was het niet zon goede buurt, maar inmiddels is Borgerhout een kleurrijke multiculturele wijk waar je in een paar uur van Afrika naar het Midden-Oosten en weer naar het echte Antwerpen kunt reizen.
Mocro-maffia" neemt Borgerhout over" Antwerpen Regio HLN.
Nog een van die Marrokanen die als kleine loopjongen begon en uitgroeide tot één van de grootste cokehandelaars in Antwerpen. Zijn laatste wapenfeit was een transport van 320 kilogram coke, ter waarde van 16 miljoen euro, waarmee hij aan het City Inn Hotel in Borgerhout werd gepakt.
gazetvanborgerhout.be.
Borgerhout Vandaag van dinsdag 8 januari 2013. BORGERHOUT Indien het stadbestuur neen zegt aan voorstellen van Borgerhout over mobiliteit en wijkcirculatieplannen dan zal de bevolking gemobiliseerd worden. Dat zei kersvers districtsschepen Zohra Othman PVDA aan de Gazet van Borgerhout na de installatievergadering van het nieuwe districtsbestuur van Borgerhout.
Architecten in Borgerhout.
2140 BORGERHOUT ANTWERPEN. 2140 BORGERHOUT ANTWERPEN. GAKWAYA UWANYIRIGIRA Jean-Pierre. Gakwaya Uwanyirigira Jean-Pierre. 2140 BORGERHOUT ANTWERPEN. 2140 BORGERHOUT ANTWERPEN. 2140 BORGERHOUT ANTWERPEN. STAM ARCHITECTEN BVBA. Van Merode Architectuur BVBA. Van Merode Kurt. 2140 BORGERHOUT ANTWERPEN. 2140 BORGERHOUT ANTWERPEN. 2140 BORGERHOUT ANTWERPEN.
Borgerhout Gazet van Antwerpen.
Ongeveer 150 mensen, onder wie Herman Van Goethem, rector van de Universiteit Antwerpen, zijn zondagmiddag aan het districtshuis van Borgerhout komen opdagen voor een stille wake ter nagedachtenis van. In deze Antwerpse muziekstudios werd muziekgeschiedenis geschreven: Toen Sinéad OConnor begon, kreeg ik kippenvel.
Belfius-kantoor Borgerhout Borgerhout Antw. 2140 Belfius.
Samenlevingsopbouw Antwerpen Investeert in de kracht van mensen.
10.10.16 Vrijwilligster Astérie praat over eenzaamheid in het Vlaams Parlement. Meer 24.10.16 Week van de Smaak in Borgerhout. Meer 17.02.17 Samenlevingsopbouw in Borgerhout, op weg naar een nieuwe locatie! 10.03.17 Repaircafé en deelmarkt t Werkhuys. Geven, krijgen en repareren à volonté Agenda Projectwerking.
De voorzorg Antwerpen BORGERHOUT Eliaertsstraat 4-8 info en openingsuren.
Veranderen van pensioenspaarfonds nieuw. Inschrijven op de nieuwsbrief. U bevindt zich hier: Home Ziekenfondsen De Voorzorg Antwerpen De voorzorg Antwerpen BORGERHOUT Eliaertsstraat 4-8 info en openingsuren. De voorzorg Antwerpen BORGERHOUT Kantoor en brievenbus Eliaertsstraat 4-8. 900: 1230: en 1400: 1630.:

Contacteer ons