Meer resultaten voor Wommelgem

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Wommelgem
 
Wommelgem GAMMA.be.
Découvrez ici notre assortiment, le dépliant et les promotions de GAMMA, les magasins de bricolage GAMMA, et plus de 200 conseils bricolage. Chez GAMMA, vous trouverez tout le matériel de bricolage et les fiches bricolage pour la décoration et les travaux de rénovation ou de transformation.
Wommelgemse Heemkundige Kring De" Kaeck."
We proberen ook steeds moderne technieken te gebruiken daar waar het kan. Onze bestuursploeg vergadert de tweede dinsdag van elke maand in ons heemkundelokaal aan het Fort in Wommelgem. Het documentatiecentrum in het heemkundelokaal is open op woensdag van 19u tot 21u.
METALUNION CVBA.
Sla rechtsaf bij Autolei/R11. Weg vervolgen naar Nijverheidsstraat, u vindt uw bestemming rechts. Neem de E313 richting Antwerpen. Neem de afslag 18 Wommelgem naar R11 richting Mortsel/Wijnegem. Neem op de rotonde de 1ste afslag op Autolei/R11 richting Deurne/Wommelgem/Wijnegem. Sla rechtsaf bij Ternesselei.
Stedenbouw en informatie over de gemeente Wommelgem.
In de kijker. Dries Jespers Bvba Alg. Dakwerken Versmissen Bvba Bondec Borremans Houthandel Johan Wellens Bvba Patrick Lambers Christophe De Bie Bernard Thill Hugo Peeters Nick De Keyser. Onthaal Gemeenten Wommelgem Dienst Stedenbouw. Stedenbouw en informatie over de gemeente Wommelgem.
Error Title.
Wommelgem Vlaanderen.be.
Wommelgem is een gemeente in de provincie Antwerpen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Wommelgem behoort tot de politiezone MINOS en de brandweerzone Rand. Alle scholen in Wommelgem. Meer cijfers in de gemeentelijke profielschets. 03 355 12 50 Fax.
Startpagina Gemeente Wommelgem.
Gemeente Wommelgem Menu. Meld je aan. Waarmee kunnen we je helpen? Van A tot Z. Wat is er te doen in Wommelgem? Ik wil iets melden. Ik wil iets aanvragen. Kaakstraat 2 2160 Wommelgem tel. 03 355 12 50 E-mail.
Nieuwbouw appartementen in Wommelgem Park Zuid Appartementen Cogghe.
Cogghe is gestart met de verkoop van 14 appartementen en 5 eengezinswoningen in de eerste fase van het gloednieuwe project Park Zuid, in het centrum van Wommelgem. Dankzij de unieke ligging geniet dit nieuwbouwproject vanop de zuidgerichte terrassen van rust en ruimte te midden van een groen binnengebied.
Wommelgem Regio HLN.
Het nieuwe bestuur in Wommelgem is klaar voor de. Brutale overvaller gezocht die drie keer toesloeg in één maand. 21/11 De politie is op zoek naar een overvaller die wellicht drie keer toesloeg in winkels in Wommelgem en Merksem in maart.
Wommelgem Wikipedia.
Bronnen, noten en/of referenties. nl Sledsens, A; Wommelgemse Heemkundige Kring De Kaeck vzw, De aloude heerlijkheid Wommelgem: Bijdragen tot de geschiedenis van Wommelgem, Smits Wommelgem Antwerpen, Antwerpen België, 1989. Inventaris van het archief van de provincie Antwerpen, Burgemeesters, 1798-1970: Wommelgem.

Contacteer ons