Resultaten voor Cursus

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Cursus
 
Volksuniversiteit Amsterdam.
Docent Anneke Peereboom verrast je op deze zaterdag met een inspir. Leer kijken met een nieuwe blik. Laat je verrassen door een cursus over Rembrandt, Franse chansonniers, een architectuurreeks of een serie over kunstactualiteiten. Wat wil jij leren zien in 2019?
Sportcentrum Olympos Sportaanbod cursussen Alle cursussen.
Inschrijven / afmelden voor een cursus? Wil je je online voor een cursus inschrijven? Klik dan in onderstaande lijst op de cursus van je keuze. Vervolgens kun je de cursus in de tabel onderaan de pagina gratis in je winkelwagen doen.
Cursus Con-tAct AfasieNet.
Philine Berns, Nicole Jünger en Judith Oostveen hebben inmiddels een conversatietraining voor zorgprofessionals ontwikkeld, Training Con-tAct, en een bijbehorende cursus voor logopedisten, Cursus Con-tAct. Het doel van deze cursus is dat de deelnemers Training Con-tAct kunnen toepassen in hun eigen zorginstelling.
Lazarus cursus.
Komt het goed? Je denkt er samen over na hoe jij zelf met deze vragen omgaat, vervolgens bestudeer je hoe Jezus dat deed, en ten slotte wat je daaruit meeneemt. Wil je vast voorproeven van de inhoud van Mensen van de Weg?
Acumulus cursus-agenda.
In de cursus wordt ingegaan op de achtergronden van Acumulus, de verschillen met andere boekhoudprogramma's, de basisregels van boekhouden, de soorten boekingen en de manier waarop u met Acumulus overzicht kunt houden op uw inkomsten en uitgaven. Praktische online software voor elke computer.
Een cursus volgen? Kies uit ruim 1000 cursussen en opleidingen. LOI.
De LOI biedt bovendien keuze uit klassikaal of thuis studeren. Daarbij krijg je, ongeacht je keuze, van start tot diploma begeleiding van de beste docenten. En maakt een examen deel uit van de cursus, dan word je daar uitgebreid op voorbereid.
Cours de Francais Het taalbureau voor franse les en cursus zakelijk Frans in Amsterdam.
Cursus Frans via Skype. Bent u niet in de gelegenheid om een face-to-face cursus te volgen, maar wilt u wel graag Frans leren, dan is onze cursus zakelijk Frans via Skype voor u de ideale oplossing. Profiteer van onze lenteaanbieding op alle particuliere groepscursussen en krijg 30% korting!
Cursus Fibromyalgie: U staat er niet alleen voor.
Cursus Sterk met Pijn. is onderdeel van het Samenwerkingsverband Pijnpatiënten naar één stem. Vanuit dit samenwerkingsverband is er een nieuwe cursus ontwikkelt, gericht op het leren omgaan met chronische pijn. De cursus Sterk" met Pijn wordt op diverse plekken door het hele land gegeven.
Cursus bij NTI: De leukste en voordeligste cursussen!
Actievoorwaarden van jouw cadeau naar keuze bij beroepsopleidingen en taalcursussen. Je cadeaubon voor een cadeau naar keuze krijg je gratis bij nieuwe inschrijvingen van 16 maart 2019 tot en met 1 april 2019 met een startdatum voor 15 april 2019.
cursus Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: cursus EN cursus ES cursus FR. Definities op Encyclo.nl: cursus 12x. Vertalingen cursus NLDE. k r z s.

Contacteer ons