Zoeken naar Cursus

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Cursus
 
Cursussen van de Bibliotheek online Bibliotheek.
De online Bibliotheek is gestopt met de cursussen. Per 1 januari 2019 is de online Bibliotheek gestopt met de cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten. Al een cursus gestart? Ben je in 2018 gestart met een cursus?
Lazarus cursus.
Komt het goed? Je denkt er samen over na hoe jij zelf met deze vragen omgaat, vervolgens bestudeer je hoe Jezus dat deed, en ten slotte wat je daaruit meeneemt. Wil je vast voorproeven van de inhoud van Mensen van de Weg?
Cursussen.
Heeft u vragen over een cursus? 0314 82 09 40 Contactformulier. Heeft u vragen? 0314 82 09 40 Contactformulier. U heeft geen producten in uw winkelmandje. Lees alles over Colettes nieuwe boek. Deel met je vrienden. Heb je dagelijks te maken met mensen met autisme?
Een cursus volgen? Kies uit ruim 1000 cursussen en opleidingen. LOI.
De LOI biedt bovendien keuze uit klassikaal of thuis studeren. Daarbij krijg je, ongeacht je keuze, van start tot diploma begeleiding van de beste docenten. En maakt een examen deel uit van de cursus, dan word je daar uitgebreid op voorbereid.
Cursussen en opleidingen als thuisstudie of zelfstudie NHA.
Meer nieuws en blogs. SNRO HBO Psychosociaal Counselor. Eerst een proefpakket ontvangen om de materie te kunnen bekijken en toen dat beviel vrij snel de rest ontvangen. Heb net een cursus afgerond en ben nu met de volgende cursus bezig.
Modulaire Cursus Locatie en vastgoedontwikkeling 2018.
Cursus op maat. Onderwijsprogrammaraad en Comité van Aanbeveling. Modulaire Cursus Locatie en vastgoedontwikkeling 2018. Donderdag 24 en 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni 2018 Cursus 219300, excl. Alle relevante aspecten van het publiek en privaatrecht in één cursus.
Cursus Horecabedrijf starten 1 dag.
Niet-leden betalen 195 exclusief btw per persoon. U ontvangt na afloop van de cursus een factuur van ons. 28-06-2018 Cursus Horecabedrijf starten Woerden Aanmelden. 26-09-2018 Cursus Horecabedrijf starten Woerden Aanmelden. 15-11-2018 Cursus Horecabedrijf starten Woerden Aanmelden. 12-12-2018 Cursus Horecabedrijf starten Woerden Aanmelden.
Xpert-cursus.
De onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen betreffen een specifiek gekozen thema. Hart Vaatziekten Nierinsufficiëntie 4 11 oktober Ouderenzorg 1 8 november Hou mij op de hoogte! Korte uitleg xpert-cursussen. Tijdens de Xpert-cursus staat telkens 1 thema centraal.
Cursussen Stadsarchief Rotterdam.
Via de Volksuniversiteit Rotterdam worden er regelmatig cursussen Genealogie voor beginners en Oud Schrift voor beginners gegeven. Genealogie voor beginners. In deze cursus leert u de basisvaardigheden van het stamboomonderzoek. van der Hoeven. Aantal lessen: 7 lessen van 2 uur.
Cursus/module Windesheim.
Een cursus is een kortdurende lesperiode die over het algemeen één leeronderwerp behandelt. Je kunt bij ons kiezen uit een groot aanbod van cursussen. Bijvoorbeeld op het gebied van management en coaching, gezondheidszorg, sport, educatie en techniek en ICT. Een cursus is over het algemeen korter dan een opleiding.

Contacteer ons