Resultaten voor Mechelen

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Mechelen
 
Mechelen bezienswaardigheden top 10.
Met nog geen honderdduizend inwoners is Mechelen een relatief kleine stad waarbij het centrum compact genoeg is om op n of twee dagen alle hoogtepunten van Mechelen te bezoeken. Je hebt dan nog volop tijd om te genieten van de vele uitstekende horecagelegenheden die Mechelen kent.
Rode Kruis-Mechelen-Bonheiden helpt helpen Mechelen-Bonheiden.
EHBO-opleidingen op maat van kinderen en jongeren; EHBO op school; EHBO voor jeugdbewegingen. Rode Kruis Mechelen-Bonheiden helpt helpen. Met een zeventigtal vrijwilligers zetten we ons dag in dag uit met veel enthousiasme in voor de bevolking van groot Mechelen en Bonheiden.
UiT zonder uitlaat 2018 UiT in Mechelen.
UiT zonder uitlaat 2018. Villa Velo Mechelen Kinderstad. Podium Grote Markt. Festival van Vlaanderen LUNALIA. UiT zonder uitlaat 2018. Ga opnieuw UiT zonder uitlaat op zondag 16 september 2018 en beleef tussen 13 en 18u een actief en bruisend Mechelen zonder auto.
Mechelen in Vuur en Vlam Mechelen Houdt je Warm. Mechelen in Vuur en Vlam Mechelen Houdt je Warm.
Mechelen Houdt je Warm. Ga naar homepagina. Kerstmarkt aan de Dijle. Mechelen in Vuur en Vlam. Mechelen in Vuur en Vlam. 14 tot 23 uur. Mechelen in Vuur en Vlam vindt voor het tweede jaar op rij plaats in de Dijlestad.
Hotel NH Mechelen: boek uw hotel in Mechelen.
Bij het NH Mechelen hotel draait alles om de locatie. Het is midden in het centrum, op slechts 10 minuten met de trein van vliegveld Brussels. Op slechts een paar minuten lopen kunt u kiezen tussen Mechelse musea, winkels en met restaurants omzoomde pleinen.
Kerstmarkt aan de Dijle Mechelen Houdt je Warm. Kerstmarkt aan de Dijle Mechelen Houdt je Warm.
Gepost op: 14/12/2018. Muzikale lezing by Zaki? Op dinsdag 18 december. Geniet van een oergezellige muzikale lezing van Zaki over de muziek van toen. Copyright mmMechelen Feest vzw. Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen. Mechelen Houdt je Warm Van 10 december tot 04 januari.
Academie Mechelen In de Academie staat kunst centraal.
Het Kunstonderwijs Mechelen heeft echter zijn Dag al gevierd op 2 februari. Maar de kinderen en jongeren hebben de voorbije weken wel rond het thema gewerkt en vanaf zaterdag 23 februari kan je de resultaten bewonderen in de gangen van de academie.
Van Mechelen Stadscafé van Mechelen.
Van Mechelen is een Stadscafé/Gastropub; voor ons staat dat voor kwaliteit, informeel en met oprechte aandacht voor de gast, altijd open en altijd welkom voor ontbijt vanaf 9 uur en vanaf 12 uur een kaart die doorloopt tot 22.00 uur.
Eten bestellen in Mechelen 2800 Takeaway.com.
Er zijn geen restaurants gevonden op basis van je filterselectie, verruim je zoekcriteria. Klik hier om het filter op te heffen. Unfortunately no pickup restaurants were found in your area. Restaurant aanbevelen Restaurant aanmelden. Restaurant aanbevelen Restaurant aanmelden Vacatures Algemene voorwaarden Privacy statement Colofon Bug Bounty Nieuws.
Mechelen 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Wielrenner gewond na botsing met auto in Mechelen. Op de Schweibergerweg in Mechelen is zondag een wielrenner gewond geraakt bij een botsing met een auto. Video's: de einzelgängeroptocht in Mechelen. De einzelgängeroptocht in Mechelen is terug te zien hier op 1Limburg.

Contacteer ons