Meer resultaten voor uitvaartcentrum

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     uitvaartcentrum
 
Crematorium uitvaartcentra.
om de nabestaanden nog beter in de gelegenheid te stellen goed afscheid te nemen. GUV Uitvaartcentrum Winterswijk. Het Uitvaartcentrum in Winterswijk is sinds kort in eigendom en zal komende jaren gemoderniseerd. worden met twee 24-uurs kamers en een sfeervolle inrichting.
Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer: een goed afscheid.
Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer. Rondom de uitvaart. Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer: Alles voor een goed afscheid. Midden in het weidse polderlandschap van Haarlemmermeer ligt Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer. Hier hebben wij alles onder één dak om een afscheid naar uw wens te verzorgen.
Uitvaartcentrum Den Ouden Dijck Barendrecht Klink Uitvaart.
U kunt maximaal 170 gasten ontvangen in de aula van ons uitvaartcentrum Den Ouden Dijck in Barendrecht. Het uitvaartcentrum is uitstekend bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Om een indruk te krijgen van ons uitvaartcentrum kunt u de fotos bekijken.
Rouwberichten Uitvaartcentrum Texel.
Het uitvaartcentrum besteedt veel zorg, tijd en aandacht aan de familie. Alles wat er bij een uitvaart komt kijken regelen wij in eigen beheer. Daardoor kunnen wij zoveel mogelijk rekening houden met de vragen en wensen van de familie. Copyright 2014 2019, Uitvaartcentrum Texel.
Uitvaartcentrum De Jongh-Castricum De Jongh uitvaartverzorging.
Het uitvaartcentrum is rolstoel toegankelijk. Bij het uitvaartcentrum is er voldoende parkeerruimte. Let u op! Iedere vrijdag is er markt in Castricum, dit betekent dat het uitvaartcentrum te bereiken is via de Torenstraat en de Beatrixlaan / Soomerwegh, niet via de Mient.
Alle uitvaartlocaties in één overzicht PC Uitvaart.
Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn. Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer. Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster. Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad. Melden van overlijden 24/7 0800 5080 Informatie Tijdens kantooruren 020 580 5080 E-mailadres info@pc.nl / Contactformulier Bezoek postadres Kabelweg 22, 1014 BB Amsterdam / Route.
UZ Uitvaartcentrum Zuid.
U wilt graag op een passende manier afscheid nemen van uw dierbare. Uitvaartcentrum Zuid begrijpt dat volkomen. Daarom is bij ons iedere uitvaart persoonlijk. Wij vinden het belangrijk dat de overledene en nabestaanden de grootst mogelijke zorg en aandacht krijgen.
Hoogoorddreef: bouw multicultureel uitvaartcentrum Gemeente Amsterdam.
De ramen zijn zodanig geplaatst dat het gebouw van binnen voldoende geborgenheid en privacy biedt. In 2013 heeft de stadsdeelraad besloten dat er aan de Hoogoorddreef een uitvaartcentrum komt. Op 10 september 2013 heeft het stadsdeel uitvaartorganisatie Yarden geselecteerd voor de financiering, realisatie en exploitatie van het uitvaartcentrum.
Uitvaartcentrum in Grootebroek gaat tegen de vlakte Kuin BV.
De PC Hooftgroep hoopte met dit Uitvaartcentrum De Streek, zoals het centrum werd genoemd, een groter marktaandeel in West-Friesland te krijgen. Dat mislukte en dus ging het centrum dicht, net zoals PC Hooftgroep eerder het uitvaartcentrum ECO in de Breedstraat van Enkhuizen sloot.
Uitvaartcentrum Nieuwleusen Uitvaartcentrum Nieuwleusen.
Iedere 2e maandag van de maand van 1900: tot 2000: uur bent u van harte welkom in ons uitvaartcentrum aan de Ds. Smitslaan 14 op het inloopspreekuur van de uitvaartleiders. Informatie over het lidmaatschap van de vereniging, zich oriënteren op de mogelijkheden en kosten bij een uitvaart, wensen vastleggen rond uw uitvaart of kennismaken wanneer een overlijden nadert?

Contacteer ons