Op zoek naar fysio?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     fysio
 
Fysiotherapie en Manuele Therapie Van Hoof Fysiotherapie en Manuele therapie in Valkenswaard / Dommelen, Bergeijk/ Riethoven, Bergeijk / Westerhoven en Eersel / Steensel.
Tony Roosen Schouderklachten In juni kreeg ik vervelende zeurende pijn in mijn rechter schouder, deze straalde uit naar mijn arm en hand.Omdat ik eerder identieke klachten had aan mijn linker arm bleek hernia heb ik maar snel contact opgenomen met Fysio van Hoof.
Fysio World Amsterdam Fysiotherapie Watergraafsmeer.
WAAR HEEFT U PIJN? Fysio World Amsterdam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering. Fysio World Amsterdam biedt een multidisciplinaire wereld aan waarbij lichaam en geest centraal staan. Fysio World Amsterdam is een multidisciplinair, preventie en revalidatiecentrum in Watergraafsmeer.
Plexus Fysiotherapie Amsterdam en Manuele therapie Amsterdam Zuid, Oud Zuid, Oost en Centrum.
Ons multidisciplinaire team van ervaren fysio therapeuten bundelt haar brede expertise voor een zo optimaal mogelijk resultaat: u snel en blijvend klachtenvrij maken. Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie en revalidatie na ongeval, ziekte of medische ingreep. Daarnaast werken wij samen met aan fysio therapie verwante disciplines zoals fitnessbegeleiding en oefentherapie mensendieck.
Fysiotherapie Gouda Fysio Gouda Door FysioVisiq!
Samen werken we aan behoud van herstel en het voorkomen van herhaling! Fysiotherapie Gouda Fysio Gouda verzorgd door FysioVisiq.nl. Fysio Gouda biedt je de ruimte. Fysiotherapie bij FysioVisiq in Goud biedt je de ruimte. Dat begint al bij een fijne ontvangst, ruime behandelkamers en een professionele revalidatie en trainingsruimte.
Tilburg University Fysiotherapie.
Geef daarbij aan of het om het spreekuur gaat of een normale fysiotherapeutische intake of behandeling. Mocht je een afspraak niet kunnen nakomen, dien je je minimaal 24 uur van te voren af te melden. Bel naar Fysio Binnenstad, 013-7440441, om een afspraak te maken.
Fysiotherapie De Nieuwe Keizers Zorg in beweging Amsterdam.
Welkom bij fysiotherapie De Nieuwe Keizers. Voor het maken van afspraken zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 u en 14.00 u op telefoonnummer 020-6231833. Wanneer het erg druk is aan de telefoon kunt u ook een e-mail sturen naar info@denieuwekeizers.nl.
Fysiotherapie in Meppel Fysiotherapie de Commissaris.
Fysiotherapie De Commissaris Locatie Meppel Centrum Commissaris de Vos van Steenwijklaan 2 7942 XK Meppel Locatie Ezinge Ambachtsweg 11 7943 AE Meppel. Meest gebruikte diensten. Direct een afspraak maken. Bel: 0522 255555 Mail: info@fysiodecommissaris.nl WhatsApp Fysio! Voor gratis advies en contact. 2017 Fysio De Commissaris.
Fysiotherapie basisverzekering extra vergoeding 2019 Zorgwijzer.
Het doel van de behandeling kan bijvoorbeeld zijn om de pijn van de patiënt te verlichten of weg te nemen, het functioneren van de patiënt te optimaliseren, helpen bij het herstel van blessures, of het verbeteren van de functie van gebieden in het lichaam. Fysiotherapeuten kunnen zich specialiseren in verschillende vakgebieden, zoals manuele fysiotherapie, kinderfysiotherapie, oncologische fysiotherapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie of psychosomatische fysiotherapie.
Hoorn Fysio Fysiotherapie Mea Fysio Wij maken bewegen mogelijk!
Mensen met klachten die veroorzaakt zijn tijdens het werk of sporten, danwel lichamelijke klachten veroorzaakt door ziekte of een ongeluk, kunnen op een verantwoordelijke wijze herstellen middels sport en fysiotherapie bij Mea Fysio te Hoorn. De fysiotherapeut is van mening dat actieve deelname van de patiënt gedurende het herstelproces tot het beste resultaat leidt Bewegen is daarbij een belangrijk onderdeel!
Fysiotherapie Getsewoud masterlevel fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie.
Maak direct een afspraak, Bel 0252 622 008 of mail naar info@fysiotherapie-getsewoud.nl. 2151 NJ Nieuw-Vennep. Telefoon 0252 622 008. MS Zorg Nederland. Claudicatio Netwerk NL. Schouder Netwerk Adam. Heup-knie Netwerk Leiden. 2018 Fysio Therapie Getsewoud. Wat zijn uw kosten. Team / Contact.

Contacteer ons