Meer resultaten voor fysio

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     fysio
 
Fysio-s Krachten gebundeld.
Pas als u ergens last van krijgt, is bewegen niet meer zo vanzelfsprekend. Degene, die u dan kan helpen is de fysiotherapeut: de deskundige van ons dagelijks bewegen. Bij hem of haar kunt u terecht voor behandeling van uw klachten, maar ook om klachten te voorkomen. Orthopedische Manuele Therapie OMT is een verbijzondering binnen de fysiotherapie.
Fysiotherapie Den Bosch Komt bij u thuis Ergotherapie.
In een tijd waarin er veel veranderd is in de zorg en er nog meer gaat veranderen, willen wij graag met u kennismaken. Wij zijn een gespecialiseerde fysio en ergotherapie praktijk, waarbij de doelgroep, de oudere, de geriatrische patiënt en de langdurig chronisch zieke is.
Fysiotherapie Dorrestein Fysiotherapie Dorrestein.
Wij hechten grote waarde aan de tevredenheid en zelfredzaamheid van u. De behandeling geschiedt altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut in een fijne werksfeer met aandacht en respect. Fysiotherapie Dorrestein speelt in op de nieuwe inzichten en ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.
Fysiotherapie Grachterheide Gespecialiseerd in spier en gewrichtsklachten.
Klik hier om meer te weten te komen over onze fysiotherapie. Heeft u fysiotherapie nodig of bent u gebaat bij één van onze specialisaties? Dan bent u van harte welkom bij Fysiotherapie Grachterheide. Allebei onze praktijken zijn gevestigd in Kerkrade-West.
Praktijk Den Hoogen Fysiotherapie.
De aandoeningen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan tijdens het sporten, het uitoefenen van werkzaamheden, door overbelasting of door veroudering. Binnen de fysiotherapie bestaan verschillende specialisaties. Dit zijn fysiotherapeuten, die zich na hun opleiding fysiotherapie verder geschoold hebben in een bepaalde richting.
Welkom bij Fysiotherapie Wijk aan Zee Fysiek, Mentaal en Emotioneel in Balans Wijk aan Zee.
Fysiotherapeut, Manueel Therapeut Master MT en Oedeemtherapeut. Fysiotherapeut en Manueel Therapeut Maitland. Fysiotherapeut, Visceraal Therapeut en Cranio Therapeut. Wij geloven dat een gezond lichaam samenhangt met een gezonde geest. Fysiotherapie Wijk aan Zee maakt deel uit van Gezondheidscentrum GOED Wijk aan Zee Gezondheidszorg Onder Een Dak.
Fysiotherapie Ikazia Ziekenhuis.
De fysiotherapeut behandelt, begeleidt en adviseert bij stoornissen in houding en beweging in de ruimste zin. De behandeling is gericht op bevordering van herstel en indien mogelijk op terugkeer naar het gewenste activiteitenniveau. De afdeling Fysiotherapie in Ikazia heeft de beschikking over een fitnessruimte, sportzaal, biodex krachtmeting en een kinderbehandelruimte.
Fysiotherapie Engelen s-Hertogenbosch.
Fysio Engelen is een praktijk voor fysiotherapie voor alle mensen met beweegproblemen en biedt praktische oplossingen en een actieve trainingsgerichte aanpak voor gezond bewegen met aandacht voor persoonlijke begeleiding. Met een ervaren team van professionals zijn we actief op drie locaties.
fysiotherapie Rijsbergen de Weerijs Fysiotherapie de Weerijs.
Bel nu voor een afspraak: 076-596 14 68. Koutershof 2, Rijsbergen. Praktijk Fysiotherapie de Weerijs. Neem gerust een kijkje op de site van Fysiotherapie de Weerijs. Heeft u een vraag? Mail, bel of app ons gerust. 076-5961468 of 06-83531851. Ga naar pagina.
Fysiotherapie vanaf 18 jaar Bekijk je vergoeding van Bewuzt.
Ben je 18 jaar of ouder en heb je fysiotherapie nodig? Vanuit de basisverzekering krijg je fysiotherapie alleen in bepaalde gevallen vergoed. Met Bewuzt Fysio Goed of Beter krijg je aanvullend een vergoeding voor 9 of 18 behandelingen fysiotherapie per kalenderjaar.

Contacteer ons